Maene Ypma horizontaal website Menu

Boston - designed by Steinway

De meest kritische en veeleisende muziekliefhebbers zijn enthousiast over de Boston piano's en vleugels. Zowel de klank als de speelaard zijn sensationeel voor instrumenten uit deze prijsklasse! Al bij de allereerste aanslag voel je kwaliteit. Niet verwonderlijk als je weet dat Steinway & Sons borg staat voor de ontwikkeling en het ontwerp

Boston 20 kleinSteinway & Sons staat wereldwijd bekend om de hoogste kwaliteit in piano- en vleugelbouw. De ontwikkeling van de Boston instrumenten vereiste meer dan zes jaar intensief onderzoek en alles werd daarbij benut, van de onbetaalbare know-how en jarenlange ervaring tot de meest innovatieve computertechnieken. Tot in het kleinste detail werd er doorontwikkeld, getest en opnieuw verbeterd.

Ontdek het verschil

Het uitgangspunt bij de ontwikkeling van Boston was: Combineer de know-how van Steinway & Sons met hoogwaardige materialen en de modernste productietechnieken. Het resultaat is een fantastisch instrument met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding!

Boston piano's & vleugels

Enkele karakteristieke eigenschappen van de Boston piano's en vleugels zijn: een warmere toon, een rijkere klankkleur en een groter dynamisch bereik in vergelijking met andere instrumenten in deze prijsklasse.

Bekijk Boston collectie

Productinformatie


designedby

Gebouwd door 's werelds beste pianobouwer: Steinway & Sons

Steinway & Sons staat wereldwijd bekend om de hoogste kwaliteit in piano- en vleugelbouw. De ontwikkeling van de Boston instrumenten vereiste meer dan zes jaar intensief onderzoek en alles werd daarbij benut, van de onbetaalbare 'know how' en jarenlange ervaring tot de meest innovatieve computertechnieken. Tot in het kleinste detail werd er doorontwikkeld, getest en opnieuw verbeterd.

De meest kritische en veeleisende muziekliefhebbers zijn enthousiast over de Boston piano's en vleugels. Zowel de klank als de speelaard zijn sensationeel voor instrumenten uit deze prijsklasse! Al bij de allereerste aanslag voel je kwaliteit. Niet verwonderlijk als je weet dat Steinway & Sons borg staat voor de ontwikkeling en het ontwerp.

 

Boston kenmerken2

Meer dan 25 Steinway kenmerken

Al bij de eerste aanslag ervaart u een nieuwe dimensie in uw spel: de vrijheid om uw spel uit te voeren zoals u dat wilt. Meer dan 25 specifieke Steinway-kenmerken zorgen voor de dynamische eigenschappen. Enkele voorbeelden hiervan zijn de duplex-scala, de peervormige hamerkoppen en de speciaal gevormde Sitka spruce zangbodem.
Vooral de klanknormen eigen aan Steinway zijn getransponeerd op de Boston piano of vleugel. Het is een combinatie van de hoogste muzikale normen met 'state-of-the-art' technologie. Wanneer u een Boston uitprobeert, zult u verrast zijn hoe dicht Boston de topklasse weet te benaderen!

 

UP118-1

Overweldigende speelinspiratie

Superieure aanslaggevoeligheid. Precisie. Een kwaliteitsinstrument kenmerkt zich door de mate waarin de speler de mogelijkheid heeft om zijn of haar unieke interpretatie zonder belemmeringen uit te kunnen voeren. Alsof er niets in de weg staat tussen de vingers en de gespeelde noten.

Al bij de eerste aanslag zult u vaststellen hoe direct het Boston-mechaniek reageert. U ervaart een nieuwe dimensie in uw spel en de vrijheid om de muziek uit te voeren zoals u dat wilt. Ook hier werken de 'Steinway-kenmerken' in uw voordeel.
Het mechaniek is gemaakt van massief hout (geen plastic) en kenmerkt zich door een snelle repetitie, betere stabiliteit en aanslaggevoeligheid, waardoor de speler een optimale controle heeft over zijn spel. De aluminium mechaniekrail zorgt voor meer stabiliteit en waarborgt een stabiele afregeling.


Voorraam

Klanksensatie

Al meer dan 21 jaar is het merk Boston succesvol en een begrip onder pianisten. Boston instrumenten kenmerken zich door een warm timbre, een rijke, uitgebalanceerde en zuivere toon en een groter dynamisch bereik in vergelijking met andere instrumenten in deze prijsklasse. Het geheim zit in de constructie en technologische ontwikkelingen.

De zangbodem is de ziel van het instrument. Alleen het beste fijnnervige Sitka sparrenhout, met een minimum van acht jaarringen per inch, wordt voor de zangbodem van een Boston gebruikt. De dikte ervan is niet overal gelijk en de zangbodem wordt naar de discant toe steeds dunner. Daardoor kan de zangbodem vrijer resoneren en wordt het dynamisch bereik vergroot.

Door de relatief lage snaarspanning heeft een Boston 'zingende' kwaliteiten en houdt de toon langer aan. Het 'wide tail' design biedt een groter zangbodemoppervlak, waardoor u het gevoel krijgt een groter instrument te bespelen.

 

detail2

10 jaar garantie

Met een Boston krijgt u meer dan alleen de best mogelijke waarde voor uw geld. Uw aankoop wordt gesteund door de Steinway Belofte: als u besluit om uw Boston in te ruilen voor een nieuw Steinway & Sons instrument binnen tien jaar na het moment van aankoop, ontvangt u een inruilwaarde die gelijk is aan uw oorspronkelijke aankoopprijs (vraag naar de voorwaarden).

 

Ypma Service Pakket

Iedere nieuwe of gebruikte piano of vleugel wordt geleverd met het gratis Ypma Service Pakket t.w.v. € 525,00 (piano) en € 680,00 (vleugel). Dit pakket garandeert een optimale conditie en perfecte aflevering van uw instrument.

Service valt te toetsen Ypma Servicepakket-01

Het Ypma Service Pakket bestaat uit:

  • GRATIS afleveringsklaar maken (stemmen en afregelen)
  • GRATIS aflevering door heel Nederland*
  • GRATIS stemming en controle na 8 weken
  • GRATIS onderhoudspakket (polish, hygrometer, soccles)
  • 5 jaar schriftelijke garantie*
  • Inruilwaardegarantie*

* informeer naar de voorwaarden.

 

 

YPSN logo zonderschaduw payoff dia-01

Een piano of vleugel is geen dagelijkse aanschaf. Integendeel, het is een investering voor vele jaren en dat vraagt om een zorgvuldige en weloverwogen beslissing. Die begint bij de keuze van uw leverancier. Laat u daarom uitgebreid voorlichten door vakmensen met passie.

Robijnstraat 5
1812 RB ALKMAAR

Tel 072 541 44 00
E-mail info@ypmapianos.nl