Maene Ypma horizontaal website Menu
  • Home
  • Concertvleugel huren

Concertvleugel huren

De Steinway & Sons concertvleugel model D-274 is de absolute internationale top. Van de uitvoerende pianisten over de hele wereld kiest 95% uit louter artistieke overwegingen voor de hoogste kwaliteit in pianobouw: Steinway & Sons.

Steinway concertvleugel D274Naast uitvoerende pianisten kiezen ook alle grotere concertzalen voor een Steinway & Sons concertvleugel. De meeste zalen bezitten er zelfs meerdere.

Steinway & Sons D-274
Dankzij de unieke klank- en speelkwaliteiten neemt dit model in het professionele muziekleven wereldwijd een prominente plaats in. De Steinway D-274 concertvleugel is niet weg te denken uit alle grote concertzalen.

Lengte: 274 cm / Breedte: 157 / Gewicht: ± 480 kg

IMG 1652 HMIMG 1585 HM

Pianist Hannes Minnaar selecteert uit drie vleugels zijn favoriet voor een serie concerten.

Voor meer informatie over Concertverhuur, kunt u contact opnemen met Orrin Duin, telefoon: 072 - 541 44 17, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Ook kunt u het onderstaande formulier invullen en versturen:

Offerte piano- of vleugelverhuur

Met onderstaand formulier kunt u een offerte aanvragen voor de huur van een piano of vleugel voor concertdoeleinden. Binnen drie werkdagen ontvangt u van ons een reactie.
Ik heb interesse in de huur van een
Het instrument wordt gebruikt voor

Situatie

Wat is de situatie
Plaats van levering:

Aanvullende informatie, opmerkingen of vragen

Uw gegevens

Bedrijfsnaam:
Voornaam:
Achternaam:
Titel:
Telefoon:
Mobielnummer:
E-mailadres:

YPSN logo zonderschaduw payoff dia-01

Een piano of vleugel is geen dagelijkse aanschaf. Integendeel, het is een investering voor vele jaren en dat vraagt om een zorgvuldige en weloverwogen beslissing. Die begint bij de keuze van uw leverancier. Laat u daarom uitgebreid voorlichten door vakmensen met passie.

Robijnstraat 5
1812 RB ALKMAAR

Tel 072 541 44 00
E-mail info@ypmapianos.nl