Maene Ypma horizontaal website Menu
  • Home
  • Gebruikte Steinway

Gebruikte Steinway

Bent u op zoek naar een gebruikte Steinway? Steinway Center Nederland is dé specialist op het gebied van goede gebruikte Steinway & Sons instrumenten. Aan de buitenkant lijken piano's en vleugels heel sterk op elkaar, maar onder de glanzende laklaag zit een wereld van kwaliteitsverschillen in constructie, materiaalgebruik, bouwwijze en vakmanschap. Het kopen van een gebruikte Steinway & Sons vraagt dan ook om zorgvuldige keuze.

Bespeel het origineel!

Een gebruikte Steinway is (en blijft) alleen een Steinway als het instrument volledig voldoet aan alle kwaliteitsnormen die de fabrikant voor zijn instrumenten heeft opgesteld. Daarom is het van het grootste belang om te kiezen voor een gebruikte Steinway & Sons, waarbij deze normen gerespecteerd en in acht genomen zijn.

Wij nodigen u graag uit vrijblijvend langs te komen en u voor te laten lichten over de aanschaf van een goede gebruikte Steinway & Sons. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar 072 - 541 44 00 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bekijk onze gebruikte Steinways

Zoekt u een bepaald model Steinway?

Ypma Service Pakket

Iedere nieuwe of gebruikte piano of vleugel wordt geleverd met het gratis Ypma Service Pakket t.w.v. € 525,00 (piano) en € 680,00 (vleugel). Dit pakket garandeert een optimale conditie en perfecte aflevering van uw instrument.

Service valt te toetsen Ypma Servicepakket-01

Het Ypma Service Pakket bestaat uit:

  • GRATIS afleveringsklaar maken (stemmen en afregelen)
  • GRATIS aflevering door heel Nederland*
  • GRATIS stemming en controle na 8 weken
  • GRATIS onderhoudspakket (polish, hygrometer, soccles)
  • 5 jaar schriftelijke garantie*
  • Inruilwaardegarantie*

* informeer naar de voorwaarden.

 

 

YPSN logo zonderschaduw payoff dia-01

Een piano of vleugel is geen dagelijkse aanschaf. Integendeel, het is een investering voor vele jaren en dat vraagt om een zorgvuldige en weloverwogen beslissing. Die begint bij de keuze van uw leverancier. Laat u daarom uitgebreid voorlichten door vakmensen met passie.

Robijnstraat 5
1812 RB ALKMAAR

Tel 072 541 44 00
E-mail info@ypmapianos.nl