Maene Ypma horizontaal website Menu

Steinway & Sons piano's

Al 160 jaar prefereren 's werelds beste pianisten de instrumenten van Steinway & Sons om hun eigen muzikale genialiteit tot uitdrukking te brengen. De lijst bevat de Meesters in klassieke, jazz en populaire muziek; mannen en vrouwen die vorm hebben gegeven aan ons muzikale erfgoed. Op dit moment verkiest meer dan 98% van de actieve concertpianisten het om te concerteren op Steinway & Sons. Het bespelen en bezitten van een Steinway & Sons instrument is echter niet het exclusieve domein van de pianovirtuoos. Het is een mogelijkheid die open staat voor iedereen die houdt van muziek, exclusief vakmanschap en duurzame kwaliteit.

PianocollectieSteinwayK132

Bijna 50% van alle gedeponeerde Steinway patenten hebben betrekking op de piano. Het gebruik van specifieke constructies uit de vleugelbouw zorgen ervoor dat de Steinway piano een goed alternatief is indien een vleugel teveel ruimte zou innemen: de bouwwijze en het materiaalgebruik van deze instrumenten zijn gelijkwaardig aan die van de vleugels. Zowel in klankkwaliteit als in speelaard overtreffen Steinway piano's menig middenklasse vleugel.

Behalve in het klassieke zwart hoogglans, zijn de pianomodellen ook in andere kleuren en andere houtafwerkingen leverbaar, zoals: wit, mahonie, kersen of noten, zodat vrijwel elke persoonlijke wens vervuld kan worden.

De Steinway pianocollectie bestaat uit de volgende modellen: V-125 en K-132

Bekijk de Steinway pianocollectie

Selectiemogelijkheden

De keuze van een Steinway is zeer persoonlijk. In de ruim gesorteerde selectiezaal van Steinway Center Nederland zijn alle modellen aanwezig. U krijgt zeer vakkundig advies en u kunt veelal uit meerdere exemplaren per model kiezen.

Ypma Service Pakket

Iedere nieuwe of gebruikte piano of vleugel wordt geleverd met het gratis Ypma Service Pakket t.w.v. € 525,00 (piano) en € 680,00 (vleugel). Dit pakket garandeert een optimale conditie en perfecte aflevering van uw instrument.

Service valt te toetsen Ypma Servicepakket-01

Het Ypma Service Pakket bestaat uit:

  • GRATIS afleveringsklaar maken (stemmen en afregelen)
  • GRATIS aflevering door heel Nederland*
  • GRATIS stemming en controle na 8 weken
  • GRATIS onderhoudspakket (polish, hygrometer, soccles)
  • 5 jaar schriftelijke garantie*
  • Inruilwaardegarantie*

* informeer naar de voorwaarden.

 

 

YPSN logo zonderschaduw payoff dia-01

Een piano of vleugel is geen dagelijkse aanschaf. Integendeel, het is een investering voor vele jaren en dat vraagt om een zorgvuldige en weloverwogen beslissing. Die begint bij de keuze van uw leverancier. Laat u daarom uitgebreid voorlichten door vakmensen met passie.

Robijnstraat 5
1812 RB ALKMAAR

Tel 072 541 44 00
E-mail info@ypmapianos.nl