Maene Ypma horizontaal website Menu

Steinway & Sons vleugels

Al 160 jaar prefereren 's werelds beste pianisten de instrumenten van Steinway & Sons om hun eigen muzikale genialiteit tot uitdrukking te brengen. De lijst bevat de Meesters in klassieke, jazz en populaire muziek; mannen en vrouwen die vorm hebben gegeven aan ons muzikale erfgoed. Op dit moment verkiest meer dan 98% van de actieve concertpianisten het om te concerteren op Steinway & Sons. Het bespelen en bezitten van een Steinway & Sons instrument is echter niet het exclusieve domein van de pianovirtuoos. Het is een mogelijkheid die open staat voor iedereen die houdt van muziek, exclusief vakmanschap en duurzame kwaliteit.

VleugelcollectieSteinwayB211

Dat wat Steinway & Sons onderscheidt van alle andere merken, zit opgesloten in de volledige toewijding aan slechts één enkel ideaal: "Bouw de best mogelijke piano's ter wereld". Het is nooit in ons opgekomen compromissen te sluiten ten aanzien van de best mogelijke kwaliteit. Daar waar sommige fabrikanten kiezen voor massaproductie of gebruik van synthetische materialen voor het verkorten van de productietijd of het reduceren van de kosten, maken wij alleen gebruik van nieuwe technologieën en nieuwe materialen als dit een aanwijsbare verbetering is van de kwaliteit van het instrument. Wij houden zeer strikt vast aan dit principe voor een duidelijke reden: sluit je compromissen ten aanzien van de kwaliteit, dan riskeer je de klank, de speelaard en uiteindelijk ook de integriteit van het instrument!

De Steinway vleugelcollectie bestaat uit de volgende modellen: S-155, M-170, O-180, A-188, B-211, C-227 en D-274

Bekijk de Steinway vleugelcollectie

Selectiemogelijkheden

De keuze van een Steinway is zeer persoonlijk. In de ruim gesorteerde selectiezaal van Steinway Center Nederland zijn alle modellen aanwezig. U krijgt zeer vakkundig advies en u kunt veelal uit meerdere exemplaren per model kiezen.


Ypma Service Pakket

Iedere nieuwe of gebruikte piano of vleugel wordt geleverd met het gratis Ypma Service Pakket t.w.v. € 525,00 (piano) en € 680,00 (vleugel). Dit pakket garandeert een optimale conditie en perfecte aflevering van uw instrument.

Service valt te toetsen Ypma Servicepakket-01

Het Ypma Service Pakket bestaat uit:

  • GRATIS afleveringsklaar maken (stemmen en afregelen)
  • GRATIS aflevering door heel Nederland*
  • GRATIS stemming en controle na 8 weken
  • GRATIS onderhoudspakket (polish, hygrometer, soccles)
  • 5 jaar schriftelijke garantie*
  • Inruilwaardegarantie*

* informeer naar de voorwaarden.

 

 

YPSN logo zonderschaduw payoff dia-01

Een piano of vleugel is geen dagelijkse aanschaf. Integendeel, het is een investering voor vele jaren en dat vraagt om een zorgvuldige en weloverwogen beslissing. Die begint bij de keuze van uw leverancier. Laat u daarom uitgebreid voorlichten door vakmensen met passie.

Robijnstraat 5
1812 RB ALKMAAR

Tel 072 541 44 00
E-mail info@ypmapianos.nl