Maene Ypma horizontaal website Menu

Tweedehands Steinway

Bent u op zoek naar een tweedehands Steinway? Steinway Center Nederland is de specialist op het gebied van goede tweedehands Steinways. Aan de buitenkant lijken piano's en vleugels heel sterk op elkaar, maar onder de glanzende laklaag zit een hele wereld van kwaliteitsverschillen in constructie, materiaalgebruik, bouwwijze en vakmanschap. Het kopen van een tweedehands Steinway vraagt dan ook om zorgvuldige keuze.

Bespeel het origineel!

Een tweedehands Steinway is (en blijft) alleen een Steinway als het instrument volledig voldoet aan alle kwaliteitsnormen die de fabrikant voor zijn instrumenten heeft opgesteld. Daarom is het van het grootste belang dat bij een tweedehands deze normen gerespecteerd en in acht genomen worden.

Bekijk onze tweedehands Steinways

Zoekt u een bepaald model Steinway?

Productinformatie


BHO1

Bespeel het origineel

Aan de buitenkant lijken Steinway & Sons occasions sterk op elkaar, maar onder de glanzende laklaag kan een wereld van verschil in klank en kwaliteit schuilen. Een Steinway is en blijft alleen een Steinway als het instrument voldoet aan alle kwaliteitsnormen die de fabrikant hiervoor heeft ontwikkeld.

Ypma Piano's - Steinway Center Nederland biedt uitsluitend 100% originele, geheel of gedeeltelijk gereviseerde occasions aan, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over zowel de superieure muzikale eigenschappen als de waardevastheid van onze Steinway occasions.

Kwaliteit valt te toetsen
U herkent een juist en verantwoord gereviseerde Steinway & Sons aan de volgende controleerbare feiten:


BHO materialen

1. Originele Steinway materialen

Iedere Steinway & Sons piano of vleugel bestaat uit meer dan 12.000 onderdelen, op 1/100 mm nauwkeurig vervaardigd, die met grote precisie werken en minutieus op elkaar zijn afgestemd. Samen bepalen zij zowel de kwaliteit als de waarde van het instrument.

Als een Steinway & Sons niet met originele materialen of niet conform de fabrieksnormen is gereviseerd, is het beslist geen Steinway & Sons meer, ook al staat deze naam op de klavierklep. Hetzelfde geldt voor toepassing van elke vorm van modificatie, anders dan volgens de Steinway norm, of als de werkzaamheden niet door uitsluitend Steinway gecertificeerde technici worden uitgevoerd.

Kies daarom altijd voor zekerheid: bij Ypma Piano's - Steinway Center Nederland bent u verzekerd van kwaliteit conform de Steinway norm. Juist vanwege 100% originaliteit komen alle muzikale kwaliteiten volledig tot hun recht en blijft uw instrument zijn waarde houden. Uw vleugel of piano is dat zeker waard!


BHO vakmanschap

2. Origineel Steinway vakmanschap

Vertrouw uw piano of vleugel toe aan de Steinway & Sons specialist, alleen dan weet u zeker dat het authentieke en waardevolle karakter van het instrument gewaarborgd blijft. Alle revisie-werkzaamheden bij Ypma Piano's - Steinway Center Nederland worden uitgevoerd door technici die speciaal daarvoor in de Steinway & Sons fabriek in Hamburg zijn opgeleid.

Zij kennen alle geheimen en uw instrument wordt volledig opnieuw opgebouwd aan de hand van de huidige maatstaven van de fabrikant. Deze kennis wordt dagelijks in de praktijk gebracht en getoetst. Zo is in de loop der jaren een enorme ervaring is opgebouwd.


BHO garantie

3. Originele Steinway garanties

Ypma Piano's - Steinway Center Nederland heeft een geautoriseerd Steinway revisie-atelier. Bij een gereviseerd instrument ontvangt u een officieel Steinway garantiecertificaat, dat bevestigd dat uw instrument gereviseerd is met uitsluitend originele materialen. Op het certificaat staat tevens vermeld, dat alle werkzaamheden uitgevoerd zijn door officiƫle Steinway technici. Bovendien wordt in uw gereviseerde instrument ook een kwaliteitszegel geplaatst.


BHO steinway

 Origineel Steinway Revisie Atelier

Het investeren in een op originele wijze uitgevoerde revisie biedt u vele jaren optimaal muzikaal genoegen en speelplezier. Steinway & Sons piano's en vleugels worden zodanig gebouwd dat zij van generatie tot generatie, mits goed onderhouden, hun opmerkelijke klank en speelaard behouden.

Niet alleen de levensduur van een Steinway & Sons is uniek, het is tevens uitzonderlijk dat ook de waarde van op juiste wijze onderhouden Steinway & Sons instrumenten in de loop der jaren niet of nauwelijks terugloopt ten opzichte van de aanschafwaarde en in voorkomende gevallen zelfs kan stijgen.

  

YPSN logo zonderschaduw payoff dia-01

Een piano of vleugel is geen dagelijkse aanschaf. Integendeel, het is een investering voor vele jaren en dat vraagt om een zorgvuldige en weloverwogen beslissing. Die begint bij de keuze van uw leverancier. Laat u daarom uitgebreid voorlichten door vakmensen met passie.

Robijnstraat 5
1812 RB ALKMAAR

Tel 072 541 44 00
E-mail info@ypmapianos.nl